Bouw 3

In dit schooljaar zitten we met 16 kinderen in groep 7 en 8. Zes kinderen in groep 8 en tien in groep 7. De groep bestaat uit tien meiden en zes jongens. Welke juf en meester er voor de groep staat zie je onderaan.

Groep 7 en 8 zijn speciale jaren waar je activiteiten onderneemt die je in andere groepen niet doet. Zo gaan we elk jaar op kamp, voeren we aan het eind de musical op voor de school en ouders en zijn we druk bezig met het bekijken van scholen voor het voortgezet onderwijs.

In onze school en deze groep zijn drie woorden erg belangrijk: Veiligheid, verantwoordelijkheid en ontwikkeling. Aan de hand van deze woorden hebben we gedragsregels afgesproken waar we ons aan houden in de school. Een voorbeeld is dat we zuinig zijn op de spullen van onszelf en van school.

In de bouw hebben we elke dag een beetje huiswerk. Dat kan het leren van een toets zijn of het maken van een spellingsblad. Elke week hebben we een ‘agendamomentje’ waarbij we dit bespreken. Met huiswerk willen we de kinderen leren om hun werk te kunnen plannen.

Op vrijdagmiddag gaan we naar gym. We fietsen rond half twee naar de gymzaal en hebben daar de ene week een spelles, de andere week een toestelles.

Wil je meer informatie over het onderwijs op de Prinses Beatrixschool?

 Visie onderwijs

 

Juf Ellen

maandag en dinsdag

ellen@pbsdeglind.nl

Meester Bastiaan

woensdag t/m vrijdag

bastiaan@pbsdeglind.nl